maanantai 26. syyskuuta 2011

Haluaisin mm. kaiken

Voivoivoi.. nyt olis taas hirvee himo ostaa kaikkee kivaa kynsijuttuu mutku rahat loppuu kohta näihi kaikkii :'(
mm. tämä LIMITED EDITION konad laatta ois toivelistalla. Oon jo pitkään miettiny ton hankkiista mut en ikinä oo vaan saanu hankittuu sitä.

Nojoo tässä ois nykyiset kynnet. Kuvien laatu on taas samaa ihanaa ku siinä kamerassa on patteri loppu eikä se siks suostu enää tarkentaa kunnolla, ja kuvat heilahtaa..









Näitä käytin:
Nail desing sininen kimalle´lakka
Inglot - 322
Konad valkoinen
Laatta m50

4 kommenttia:

  1. Kerros mulle, miten tuota laattaa käytännössä käytetään? :)

    VastaaPoista
  2. on kyllä tosi hienot :) olisin vaan halunnu tietää että ku käyttää noita laattoja nii pitääkö sen lakan olla aina konadin lakkaa vai käykö joku muuki??

    VastaaPoista
  3. Lover

    Tohon laattaan ton kuvion päälle laitetaan kynsilakkaa, ja sit sellasseella 'pyyhkimellä' (vai mikskä sitä sanotaan) pyyhkästää ylimääräset lakat pois niin että ainoostaan siihen siihen kuvioon jää lakkaa. Sitte vaan sellasseella kumisella stampperilla painetaan siihen lakatun kuvion päälle ja siitä ripeästi kynteen. (se kynsilakka kuvio siis jää kiinni siihen kumiin ja siitä tarttuu kynteen)
    En tiä saitko selityksestä mitään selvää D:

    VastaaPoista
  4. Anonyymi

    Ei oo pakko käyttää konad lakkaa, normaalitkin toimii, mut nois konad lakat on pigmenttisempiä ja paksumpia joten kuvio näkyy vahvemmin ja ei kuivu nii nopeesti (siis esim siihen stamperiin?) :D

    VastaaPoista