torstai 11. heinäkuuta 2013

Melkein glitter sandwichit ja kiukutteleva kuvavirta

Otan kuvani siis puhelimellani, josta kuvien PITÄISI siirtyä automaattisesti koneelleni. No nyt ei siirtynyt. Pitkään mietin ja pähkäilin, miten saan kuvavirran taas toimimaan ja vasta eilen sen tajusin!
Nyt siis jo kahdet kynsikuvat koneella ja voin tehdä postauksen :)


Seppälässä käytyäni en voinut vastustaa Golden rosen Jolly jewelsejä, joten pakko oli minunkin saada osani niistä. Lakoista valitsin 120 ja 101. Tuo 101 oli pienoinen pettymys kynnellä, mutta mitä tuohon hintaan voi odottaakkaan.

Uuden glitterlakan ostettuani halusinkin heti kokeilla onnistuisiko minulta glitter sandwichit ja eihän ne nyt tietenkään ihan suunnitelmien mukaisesti mennyt.

 
 
 
AInoa 'vika' näissä kynsissä on tuo päällimmäinen lakka. Koitin valita siihen sopivan ohuen, mutta OPI olikin liian ohut eikä peittänytkään glitterilakkaa suunnitelmien mukaisesti.
Kivat näistä tuli silti ja tykkäsinkin pitää kynsilläni sen kahden vapaapäivän verran.

 



 Lakkoina käytin:
Pohjalla Flormarin 443
Keskellä Golden rosen 120
Päällä Opin Guy meets gal-veston


 

2 kommenttia:

  1. Mulla kanssa siirtyy kuvavirta sikäli automaattisesti että oon vissiin kännykässäni jotenkin koko ajan kirjautunut google-tililleni eli ne kuvat reitittyy jotenkin sitä kautta. Pöytäkoneella kun sit kirjautuu sisään, niin googlen sivulla löytää suoraan omat kuvat... Nyt vaan kun olin Ruisrockissa ja festarialueella ei ollut kenttää, niin mullekin kävi niin ekaa kertaa nyt että mikään festarialueella otettu puhelinkuva ei oo siirtynyt koneelle, mutta kaikki muut kuvat esim. heti aidan ulkopuolelta kyllä! Hassua ettei se sit enää myöhemmin uudestaan siirrä niitä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NO joo! Meillä ei oo töissä kenttää ja kun jouduin sitä kanniskelemaan mukana siellä päivän, ni meni kenttä kokonaan. SIt räpelsin ja räpelsin ja yritin ettiä sitä vipstaakkia mistä sen taas saikaan toimimaan..
      Helppoohan se sit oli! Täyty vaa pistää wifi uudelleen.

      Mietin jo pitkään onko se rikki vai mitä häh, kun ei toimi millään :D Mulla ei kyllä mitkään kuvat tullu koneelle sen jälkeen.
      No onneksi nyt kaikki kuvat kuitenkin koneella :)

      Poista