tiistai 9. elokuuta 2011

tyhjä otsikko..

APUA! tajusin, että huomenna alkaa kouluuuuuuuuu. :o
Meen siis ekaa vuotta opiskelemaan lähihoitajaksi :D Vähän huono juttu mun kynsille, meinaa kun ei harjotteluissa ja töissä saa olla minkään näköstä hörpäkettä kynsissä. Mut se on sitte sen ajan murhe =)

Joo siis nää mun kynnet on nyt tehty niin, että alle on laitettu hopee folio ja siihen päälle liila kynsilakka ja konadeilla kuvio.


Noi foliothan toimii niin, et aluksi kynnelle laitetaan liimaa jonka annetaan kuivua kirkkaaksi ja kun se on kirkasta  folion voi laittaa.  Ite odotin enintään 5 min ennen ku laitoin folion jolloin se onnistu kohtalaisen hyvin. Jos odotat vaan siihen että se on kirkasta, kynnet epäonnistuu, koska liima ei kuitenkaan silloin ole tarpeeksi kuivaa. Sitten foliosta leikataan kynnelle sopiva pala ja lääspästään se kynnelle se outo keltanen puoli kynteenpäin. Folio vaan lääspitään tasasesti kynteen (esim topsi-puikolla) Kun folio on tarttunut tasaiseti kynteen kalvo lähtee itsestää irti.

Itellä en saa folioita kunnolla toimimaan joko koska en anna liiman kuivua tarpeeksii tai koska kynsi on niin kaareva ettei se tartu vaa joka kohtaan. Ehkä en kerralla ootan kauemmin liiman kuivumista mut nyt en jaksanukoska tiesin ettei ne halkeemat näy ku päälle tulee lakkaa. Jhoo



Niinku kuvasta näkyy foliot on ihmeet halkeilleen näkösii ja hirveet mut joo :D
Jos jollain on jotain vinkkejä ni voi kertoa, jos oon vaikka jotai tehny väärin noittenkaa :D





En vaan näihin kuviin saanut sitä 'kiiltoa ja hohdetta' mikä näissä kynsissä oli ku foliot oli alla (;


Kynsissä käytin:
Folioita ja sille tarkoitettua liimaa
Flormarin liilaa lakkaa
Suklaanruskee konad erikoislakka
Konad laatta m63


Jos joku on noita hirveen työläistä foliosta on kiinnostunu, ni ite tilasin noi mimaxilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti