tiistai 2. elokuuta 2011

uusia lakkoja!

No johan on taas ollu väliä täs postailussa, ku mul ei oo ollu nyt mitään inspiraatioo lakkaa kynsii :/ Mut nyt on kuitenki uudet tehty :)
Tässä välissä on tullu osteltuu uusii kynsilakkoja ja tässä ois kuvaa niistä


Eli vasemmalta oikeelle: Flormarin pinkki ja liila, halpoja oli ja siks ostettiin. Hinta tais olla 1,99e ja ne on tarjoustalosta ostettu.
Sittteen Maybellinen joku uus lakka, tollanen tummanturkoosinsinisen, hintaa en kattonu ku äiti osti sen mulle :p Sekin tarjoustalosta.
 Ja viimesenä mut ei vähäisimpänä Inglotin turkoosi lakka nro322 ostettu Inglotista, makso 11e

Rakastan tota inglotin uutta lakkaa ja nää uudetki kynnet on tehty nyt sillä, ja nyt häpeän!
Näist tuli omasta mielestä tosi hiieenoot, mut sit ku katoin noit edellisii kynsii, NI KAIKKI ON SAMALLAISII! joten nyt jo lupaan että seuraavat kynnet mitkä teen, ei oo samallaiset hopeella läikätyt ja konaditut ;s




Sitte näistäpä oli niin vaikee ottaa kuvaa (oon paras kuvaaja) ku koko aja kiilti jotenki sillee et ei niist kuvist saanu mitää selvää ja sitte kamera heilahti ja nii.

Jaa tässä vielä kuvaa mitä lakkoja käytin (;


pohjaksi Inglot nro 322
hopeet töpsyttelyt Zoya
kuviot Konad leimauslakka
ja Konad laatta m63


toivottavasti sit muistan että näitä ei enää tehä :D (ainakaa hetkeen)

2 kommenttia:

  1. ompas ihanan sinisen söpöt kynnet :) Osaat käyttää tuota Konad juttua hyvin.. Koska mulla ne ei onnistu noin hyvin ollenkaan!!

    VastaaPoista
  2. kiitos kiitos :) HArmi ettei sulla onnistu. Onko sulla noita konad erikoislakkoja, niillä toimii toi konadointi paremmin ku normeilla lakoilla.

    VastaaPoista