maanantai 12. marraskuuta 2012

Ostospostaus

Paljon ostoksia on tässä kolmessa viikossa kerennyt kasaantumaan, ja nyt olisi tarkoitus tässä postauksessa teille esitellä.


OPIn lakkoja löytyi muotimessuilla hintaan 2 lakkaa viidellä eurolla. Siinä vaiheessa kun itse siihen OPIn paikalle löysin, niin tässä viiden euron korissa ei ollut enää paljoa eri värejä ja mukaan tarttui vaan nämä kaksi. Muut Opit maksoi 10e kpl. Nämä siis Alpine snow joka on matta valkoinen ja Russian navy joka on siis laadultaan Suede. Jos joku teistä sattuu nyt miettimään että mikähän tuo suede mahtaa olla (niinkuin esim minä), niin Sonnelalta löytyy aika hyvä suomennos siitä täältä.


Lakkojen lisäksi messuilta löytyi tikkuhileitä eri väreissä, hex-glittereitä, hiutalehileitä ja tähden muotoisia paljetteja(?)





Hintaa näille tuli 3e kappale, mikä omasta mielestäni kuulostaa aika hinnakkalle verrattuna siihen, että netistä näitä saa euron hintaan (vaikkakin vähän pienemmissä purkeissa) Eli siis 15e yhteensä!



Messujen jälkeen innostuin taas hetkellisesti Konadeista, ja innostuin taas tilailemaan uusia lakkoja ja konad laatan. Tilasin siis mustan, valkoisen ja hopean konadlakan ja laatan m83. Mitä nyt vähäsen jo tota hopeeta lakkaa testailin niin oli aikamoinen pettymys.. Tosi ohutta ja 'läpinäkyvää' oli muihin konad lakkoihin verrattuna, eikä näkynyt kynsillä kovin hyvin.


Tarjoustalostakin tarttui mukaan vielä Rimmelin liila kimalluslakka 610 Pompous. Normi liila kimalle lakka, jonka seassa vähän isompaa eriväristä kimalletta. Lakka maksoi vain 2e, normaalihinta oli 5,2e.


Tähän loppuun vielä pahoittelut tarkoituksettomasta postauksettomuudesta!
Teknisten ongelmien vuoksi en ole tänne päässyt blogia päivittelemään, mm. netti ei ole toiminut, ja kun netti toimii niin blogger ei toimi, kun netti ja blogger toimii, niin tää masiina ei suostu lisäämään kuvia postauksiin..
Tekniikan ihmelapsi täällä yrittää nyt saada näitä postauksia tulemaan vähän nopeammalla tahdilla. Kahdet kynnetkin tuolla odottaa jo postaustaan.

2 kommenttia:

  1. Tuo Konadin hopea leimauslakka toimii ihan hyvin mustien tai lähes mustien lakkojen päällä. Oon itse käyttänyt sitä esim. näissä kynsissä http://www.masterpiecepink.blogspot.fi/2012/07/musta-on-uusi-kesavari.html eikä ollut mitään valittamista peittävyydessä. Parempiakin totta kai on, mutta ei se Konadin hopea aina ihan toivoton ole :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis varmasti ihan hyvä leimailulakka toi hopea konad, mut pettymys verrattuna noihin toisiin väreihin mitä olen kokeillu :)
      Harmi vaan kun en mustia kynsilakkoja tykkää kynsilläni pitää :D

      Poista