maanantai 19. marraskuuta 2012

Vaaleanpunaiset ihanuudet

Nämä lakkaukset on jo vanhemmat ja ajattelin että tekisin näistä postauksen vasta myöhemmin, mutta koulutehtävien takia en jaksanut nyt alkaa vääntää uusia kynsiä hutiloiden, vaan tehdä ne paremmalla ajalla ja saada niistä ehkä vähän hienommat..





 Tosi vaikeat kuvattavat oli kyllä, kun ei meinannut missään valossa näkyä nuo kynnet sellasseena kun ne livenä oli. Viimeisenkin suttukuvan lisäsin lähinnä sen takia, kun siitä hyvin näkee millaiset kynnet oikeasti oli.


Lakkoina kaksi kerrosta Mavalan 162 Rose Shelliä ja kaksi kerrosta Inglotin hiutalelakkaa 205. Muuta koristelua kynsiin en laittanut, kun näytti hyviltä ilman.

Seuraavaksi vähän ilmoitusluontoista asiaa!
Kynsien lakkailua blogi jää pienelle tauolle työssäoppimisen takia. Työssäoppiminen kestää yhteensä seitsemän viikkoa, mutta siinä on onneksi joulu välissä, joten joulu kynsiä tulette kyllä näkemään vähän lyhyempänä versiona. Työssäoppiminen alkaa 3. joulukuuta ja loppuu tammikuun loppupuolella

Tarkoituksena olisi laittaa rästissä olevia kynsiä tauon mittaa, ettei tulisi niin pitkää väliä postauksissa.


6 kommenttia:

  1. Ihan sika ihanat kynnet!
    Mä haastoin sut mun blogissa, käy tsekkaa :)
    http://anillani.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Täytyy miettiä vähän että mihin saumaan ton haasteen teen :)

      Poista
  2. Upeet oikeestkmi! Oisko sul vinkkii miten hauraat kynnet vahvistuis ja alkais kasvaa nopeemmin. ? Ittelläni on ongelmana lohkeilu!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No itelläkin on melko heikot kynnet nykyään ja mietin itekkin että pitäisköhän asialle alkaa tekemään jotain.. :D Varmaankin kynsien öljyäminen ja käsien rasvaaminen.. Ja mulla kynnet pysyy kans paremin kasassa, ku niissä on kokoajan jotain lakkaa. Ei halkeile niin helposti. Ja sitten voi koittaa sellassia kynsiä vahvistavia lakkajutskia.

      En tiiä kyllä auttoko tää mun vastaus ollenkaan.. :D

      Poista